Stephen Odell, de Europese baas van Ford, roept iedereen op om hem massaal te mailen. 'Laat ons weten wat u denkt.'

Open brief van Ford-baas Stephen Odell

De advocaten van de CEO van Ford of Europe, Stephen Odell, hebben contact opgenomen met de redactie met de dringende vraag om onderstaand bericht via onze website te verspreiden.

Beste toekomstige ex-werknemers van Ford Genk,

Eerst en vooral wens ik het bericht te ontkrachten dat Bokrijk of eender welk bedrijf Ford Genk zou overnemen. Alle berichten in die zin zijn voorbarig of compleet uit de lucht gegrepen.

Daarnaast wil ik mijn spijt uitdrukken over het feit dat ik niet aanwezig kon zijn om jullie het nieuws over het ontslag persoonlijk te melden. Ik had het erg druk, maar dat is eigenlijk geen excuus.

Om jullie de kans te geven om mij alsnog persoonlijk te melden hoe jullie denken over mijn beleid, mijn persoon en mijn beslissing, geef ik u hierbij de elektronische gegevens van mijn bedrijf (.pdf). We roepen iedereen op om ons massaal en uitvoerig te laten weten wat u denkt.

Goede, eerlijke communicatie is immers zeer belangrijk voor ons bedrijf.

Reageren naar mij persoonlijk kan per e-mail via sodell1@ford.com of sodell2@ford.com.

U kunt verder een boodschap nalaten op onze facebookpagina. Als u dat wenst, mag u zich eveneens wenden tot onze twitteraccount.

Per sms kunt u een berichtje sturen, hetzij in het Engels naar de gsm van onze vice-president Communications & Public Affairs, Mark Truby op +49 152 226 290 20, hetzij in het Nederlands naar de gsm van onze Executive Director Communications & Public Affairs, Frank Klaas op +49 152 549 527 80.

Stephen Odell:
‘Goede, eerlijke communicatie is zeer belangrijk voor ons bedrijf’

Ik houdt (sic.) eraan jullie hartelijk te bedanken voor de mooie jaren die we samen bij Ford hebben doorgebracht.
Hoogachtend,

i.o.
Stephen T. Odell

Group Vice President, Chairman & CEO, Ford of Europe