Latifah (l.) zat rustig op een bankje te masturberen toen een politiehond onraad rook. 'Het daaropvolgende orgasme geldt als verzwarende omstandigheid.'

Geile moslima masturbeert onder boerka

In Molenbeek is een moslimvrouw betrapt terwijl ze zat te masturberen onder haar boerka. Toen de politie haar trachtte te arresteren kwam ze uit zelfverdediging klaar. Zij riskeert een zware GAS-boete.

Net als vele andere islamitische Molenbekenaars stond ook Latifah D. gisterenmiddag naar een bevlogen toespraak te luisteren van Fouad ‘Abu Imran’ Belkacem, de patrouilleleider van de islamistische jeugdbeweging Sharia4Belgium. Belkacem loopt al enkele dagen te prediken in de Brusselse gemeente. Hij tracht er de gemoederen op te hitsen nadat een weerspannige bekeerlinge een politieagente een kopstoot had bezorgd.

Van Belkacem is bekend dat hij niet zomaar wat in zijn baard mompelt, maar telkens uitpakt met gewiekste oneliners. Ook gisteren richtte de soennitische hardliner zijn pijlen op de westerse democratie en haar vrijheidsminnende burgers. ‘De westerse vrouwen houden ervan om behandeld te worden als lustobject’, brieste de jolige extremist. ‘Zij willen dat alle mannen een erectie krijgen wanneer zij wulps met de billen wiegend voorbij schrijden. Maar dat is niet hun vrije keuze! Zij worden gedwongen om weinig verhullende kledij te dragen. Het zijn slavinnen en hoeren die zich laten knechten door een perverse seksuele ideologie.’

De getalenteerde redenaar wees erop dat alle ongelovigen in de hel zullen branden en prees de islam als het meest superieure bijgeloof. ‘Zijn ogen schoten vuur en wel op zo’n manier dat in mijn onderbuik allemaal kleine spiertjes samentrokken’, getuigt de vrome moslima in onberispelijk Frans. ‘Subtiel, aan het oog onttrokken door de discrete plooien van mijn boerka, liet ik mijn hand in mijn slipje glijden. Nou, wat stond mijn geschoren moslimfoef vochtig!’

Philippe Moureaux:
‘Wie de maatschappelijke orde verstoort, mag een Gemeentelijke Administratieve Sanctie verwachten’

Terwijl Belkacem voor een dolenthousiast publiek beklemtoonde dat de profeet Mohammed een grotere penis had dan Jezus Christus, zat Latifah in extase tussen haar benen te frotten. ‘Het duizelde me zodanig dat ik me moest neerzetten op een bankje’, erkent de vrouw. ‘Zo geil werd ik van de woorden van Abu Imran. Ik verlangde niets anders dan dat hij zijn herdersstaf in mijn vruchtbare akker zou planten.’

Toen sloeg echter het noodlot toe. Een politiehond had onraad geroken en begon te blaffen. Zes agenten stortten zich onverwijld op de vrouw, die instinctief tot orgasme kwam. ‘Ik handelde uit wettige zelfverdediging‘, zegt Latifah beduusd. ‘Wanneer mijn muziekdoos aan het rinkelen slaat, begin ik wild om me heen te slaan en te schoppen. Schuimbekkend en krijsend als een furie klopte ik een agente enkele tanden uit en brak ik de weinig flonkerende neus van een geschrokken politieman. Het zijn dienaars van de duivel, dus schuldig voel ik me niet.’

Toch zal de zaak nog een kostelijk staartje krijgen voor Latifah. ‘Masturberen in de publieke ruimte wordt onverbiddelijk bestraft met een GAS-boete’, weet Molenbeeks burgemeester Philippe Moureaux (PS). ‘Onze politiehonden zijn erop getraind om alle soorten overlast feilloos te detecteren. Wildplassen, onnozele brilmonturen, ongewassen kousen en zelfbevrediging: wie de maatschappelijke orde verstoort, mag een Gemeentelijke Administratieve Sanctie verwachten. Daarop staan wij geen uitzonderingen toe. Dat de betreffende vrouw duidelijk tot orgasme gekomen is, geldt als verzwarende omstandigheid. Was dat niet gebeurd, dan had zij nog kunnen voorwenden dat ze aan haar put van verdommenis zat te krabben wegens hardnekkige jeuk.’