De meeste mannen beamen dat ze geen relatie hebben gehad met Sven Nys en dat ook niet van plan zijn.

Meeste mannen ontkennen relatie met Nys

Na de outing van Sven Nys dat hij geen relatie heeft met een man, beweren ook steeds meer mannen dat ze nooit een relatie hebben gehad met de Vlaamse wielerheld. Sommige fans voelen zich afgewezen.

Yves Aerts, algemeen coördinator van çavaria vzw, meent dat iedereen zijn seksuele oriëntatie in alle vrijheid moet kunnen beleven. ‘En dat geldt zeker ook voor mensen die geen relatie beweren te hebben met een man. Ik kan alleen maar in eigen naam spreken, maar ik heb alleszins geen relatie met Sven Nys. Ook nooit gehad, trouwens.’

Een dergelijk geluid vinden we bij de meeste mannen terug. Geert, een homoseksuele man van 36, zei op Twitter: ‘Op zich wens ik Sven Nys veel geluk in zijn liefdesleven. Hij is slank en elegant en past goed bij mij. Maar ik heb dus al een man.’

Kevin (23) is genuanceerder op zijn Facebook-pagina: ‘Een one night stand met Sven? Misschien. Maar een relatie? Neen. Nu niet, vroeger niet, nooit niet.’

Alleen in de fanclub van Sven Nys zijn er hier en daar blijkbaar toch wonden geslagen door de tweet van hun idool. ‘Ik had altijd het gevoel dat er meer zou kunnen groeien tussen ons’, zei Davy (40). ‘Maar nu hij op Twitter de deur naar een toekomstige relatie definitief heeft dichtgegooid, weet ik niet goed meer hoe ik zijn jarenlange geflirt moet interpreteren. Ik voel mij voor schut gezet, ja.’

Kevin (23):
‘Een relatie met Sven Nys? Neen. Nu niet, vroeger niet, nooit niet’

In ieder geval kunnen we na een kleine rondvraag concluderen dat veruit de meeste mannen beamen geen relatie te hebben gehad met Sven Nys.