Gouverneur Carl Decaluwé liet het rampenplan afkondigen, zodat vleeshaken en buttplugs kunnen worden uitgedeeld in andere SM-kelders.

SM-kelder ondergelopen in Blankenberge

Door de Sinterklaasstorm is in Blankenberge een kelder ondergelopen waar een pikante SM-sessie plaatsvond. Een hoertje dat niet kon zwemmen, is verzopen, net als twee vastgebonden toppolitici.

Door de krachtige wind in combinatie met springtij sloegen metershoge golven over de dijk in Blankenberge. Enkele straten liepen onder water. Meestal zonder erg, behalve in een kelder waar een SM-partij in volle gang was. De meeste deelnemers konden de kelder tijdig verlaten en werden met ernstige onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gevierd. Sommige slachtoffers vertoonden ook brandwonden, bijtsporen, kneuzingen en andere tekenen van seksueel afwijkend gedrag.

Voor een Oekraïens hoertje dat niet kon zwemmen, kwam alle hulp te laat. Reddingswerkers troffen haar verzopen lichaam aan tussen pijnbanken en andere exotische marteltuigen. Aangezien de vrouw illegaal in ons land verbleef, wordt haar lijk met een spoedprocedure gerepatrieerd.

In de kelder werden ook de lichamen gevonden van twee mannelijke toppolitici. Volgens hun nabestaanden beschikten zij wel degelijk over een zwembrevet, maar doordat ze in het kader van de SM-sessie vastgebonden waren, konden zij geen gebruik maken van hun zwemtalent. ‘In die zin is het logisch dat ze verdronken, daar zij niet bij machte waren de oppervlakte te bereiken’, zei provinciegouverneur Carl Decaluwé aan de lokale pers. ‘Kort samengevat konden ze geen kant op, waardoor ze verdronken, vastgebonden als worstjes.’

Het zou gaan om twee kustpolitici die recentelijk stevig met elkaar in de clinch gegaan zijn. Volgens ingewijden was de SM-sessie een eerste poging tot verzoening. ‘Politiek is in essentie een sadomasochistische bezigheid waarin het concept van de meester en de knecht centraal staat’, becommentarieerde Decaluwé. ‘Je grootste vijand is er tegelijk je beste vriend. Toch had ik dit soort intimiteit niet verwacht van deze twee gezworen rivalen, wier identiteit ik om persoonlijke redenen niet kan onthullen, al zou ik dat uit partijpolitieke overwegingen volgaarne doen.’

Decaluwé liet na het spijtige voorval het rampenplan afkondigen. ‘De civiele bescherming gaat controleren of er in andere bekende SM-kelders geen mensen vastgebonden liggen die in het geval van overstroming zullen verzuipen als ratten’, legde de CD&V’er uit. ‘Er wordt een inventarisatie gemaakt van moeilijke punten. Daar worden extra manschappen op ingezet. De civiele bescherming en defensie zijn ingeschakeld om hulp te bieden en zandzakjes, vleeshaken, mondknevels, handboeien, buttplugs en voorbinders te voorzien waar nodig.’

Carl Decaluwé:
‘Slachtoffers konden geen kant op, waardoor ze verdronken, vastgebonden als worstjes’

De politie haalde alvast twee perverten uit hun kelder, waar ze zich in een kooi hadden vastgeketend. Ze kregen een fikse bolwassing, die ze slaafs ondergingen. ‘Dat zijn geen doeningen bij een windkracht van 8 tot 9 beaufort’, sprak een agent berispend. Doordat er geen minderjarigen bij betrokken waren, stelde de politie geen GAS-boete op.