Witte rook in Vaticaanstad betekent meestal nooit veel goeds. Ook nu niet.

Gebruikt condoom veroorzaakt witte rook

De leden van het ondergrondse homonetwerk in het Vaticaan schuwden het condoom niet. Dat bleek toen een kardinaal per ongeluk een gebruikt rubbertje op het vuur gooide, met witte rook tot gevolg.

Alsof een een machtig homonetwerk aan de absolute top van de katholiek kerk nog niet erg genoeg is, schrijft La Repubblica vandaag dat de homoseksuele samenzweerders niet vies waren van het condoom. Dat een kardinaal abusievelijk een gebruikt condoom in de stoof van de Sixtijnse Kapel heeft geworpen, maakt de zaken alleen maar erger.

Daarmee breidt het homoschandaal zich nog verder uit. ‘Als Benedictus XVI nog niet was afgetreden, had de affaire-Condoom hem onverbiddelijk op de knieën gedwongen’, weet een kenner.

De onlangs afgetreden paus maakte zich onder katholieken populair met felle uithalen naar het verdoemde rubbertje. ‘Ik heb nog nooit een kapotje over mijn pauselijke pierewiet geschoven en heb ik aids? Neen. Ergo, condooms zijn geen oplossing voor aids en maken de epidemie enkel erger‘, redeneerde de paus toen hij enkele jaren geleden op rondreis was in Afrika, waar hele gezinnen aan de auto-immuunziekte bezwijken.

Ook van homo’s werd Benedictus XVI niet geil. ‘Geen zaad op mijn huid. Penissen die zich tegen elkaar aanschurken, fungeren als massavernietigingswapens voor de essentie van het menselijk wezen’, wist de kerkvorst. ‘Homo’s manipuleren de rol die God hun heeft gegeven en zetten het Opperwezen daarmee een ferme neus. Daar kunnen wij niet mee lachen. Ik heb nog nooit een vulva van dichtbij gezien, maar het is wenselijk dat piemels zich uitsluitend tegen venusheuvels aanvlijen.’

De ontdekking dat zijn eigen Vaticaan vergeven is van de homofielen, kwam daardoor des te harder aan. Aanvankelijk probeerde Benedictus XVI zich nog mild op te stellen.

‘Gauw, dat is gewoon een beetje experimenteren, geen serieuze band tussen twee mensen’, probeerde de paus zichzelf nog wijs te maken. Maar toen bleek dat het om een serieuze band ging tussen véél mensen, besloot Benedictus XVI zijn pauselijke prerogatieven over de haag te gooien en af te treden.

Het nieuws over het wijdverspreide condoomgebruik heeft Joseph Ratzinger diep geraakt. ‘Het condoom mag in bepaalde gevallen, maar dit is dus een geval waar het ABSOLUUT niet mag’, stelde de Duitse geestelijke. ‘Condoomgebruik kan gerechtvaardigd zijn in individuele gevallen, bijvoorbeeld voor mannelijke prostituees. Maar kardinalen die aan elkaars fluit willen trekken moeten toch beter weten? Door te focussen op condooms, krijgt hun perfide samenzwering iets banaals. Ze zien verboden seks niet langer als een uiting van heimelijke liefde maar als een soort drug, een manier om ongelimiteerde macht uit te oefenen over anderen.’

Benedictus XVI:
‘Ik heb nog nooit een kapotje over mijn pauselijke pierewiet geschoven en heb ík aids? Neen’

Net daarom vrezen sommigen dat de volgende paus een homoseksuele machtswellusteling zal zijn die de Griekse beginselen openlijk zal introduceren in het
Vaticaan. ‘Dan hebben homo’s wereldwijd het definitief verkorven, want zij zullen nimmer meer kunnen ontsnappen aan de associatie met hardcore pedofielen.’