Een achterlijke vrouw is een chic saunacomplex binnengedrongen, waarop alle andere saunagangers in paniek de straat op vluchtten.

Gehandicapten verstoren Vlaamse feestdag

Overal in Vlaanderen verstoren brutale gehandicapten de festiviteiten ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag. De intellectueel en/of fysiek misdeelde creaturen zijn boos over de negatieve beeldvorming.

Gehandicapte medemensen hobbelen woest door het weerloze Vlaanderland en laten daarbij een spoor van vernieling na. Her en daar ontwrichten zij het sociale weefsel door op ergerlijke wijze te kwijlen en irritante kreten uit te stoten. Vooral braspartijen naar aanleiding van de Vlaamse feestdag vormen hun doelwit. Ongevraagd vallen de gehandicapten binnen op wijkbarbecues om er telkens opnieuw een vreselijke ravage aan te richten.

De woestelingen kunnen hun motieven niet verstaanbaar uitleggen, maar het heeft er alle schijn van dat ze protesteren tegen de negatieve commentaar op het nieuws dat de zwakzinnige Gentenaar Didier Peleman een plaats heeft gekregen op de kieslijst van CD&V. Verschillende politiek analisten spraken van een misselijkmakende verkiezingsstunt, en dat is niet naar de zin van de handi’s, zoals mensen met beperkingen liefkozend genoemd worden.

In Tienen bestormden de gehandicapten een feesttent waarin voorname burgermensen zich ondanks het vroege uur stonden te bezatten. Een vrouw werd omver gereden door een nijdige rolstoelpatiënt en liep een schedelbreuk op. Mogelijk zal zij zich binnenkort aansluiten bij het leger gehandicapten. Een pas afgestudeerde architect werd op gruwelijke wijze misbruikt door een analfabete Siamese tweeling.

‘Het was verschrikkelijk’, getuigt buurtbewoner Andy Coppieters (38). ‘Van alle kanten viel de gehandicapte meute ons aan. Ze kwijlden erop los en hun onsamenhangende getier ging door merg en been. Tienen is getraumatiseerd. Dit walgelijke incident zal nog vele jaren in onze harten sluimeren.’

In Berchem kwam het tot een handgemeen tussen gehandicapten en de ordediensten. De politie dacht de gebrekkige medemensen snel uit het straatbeeld te kunnen knuppelen, maar dat bleek een misrekening. Doordat de agenten hun gehandicapte belagers schromelijk onderschat hadden, werden ze onder de voet gelopen. Een meisje met een hazenlip kon een verstrooide politieman zijn dienstwapen ontfutselen en richtte een bloedbad aan. Na afloop begon ze met een voldane grijns op het pistool te sabbelen, waarbij ze zichzelf verwondde met de dood tot gevolg.

Op een boemeltrein die van Gent naar Brussel reed, ontdekte de treinbegeleider niet minder dan tien gehandicapte treinsurfers. Die zaten op het dak van een wagon een hels kabaal te maken. Het speeksel dat met liters uit hun openhangende monden droop, dreigde voor kortsluiting te zorgen. De kaartjesknipper stopte de trein, waarop de gehandicapten in paniek in de Ringvaart sprongen. Ze stierven allen de verdrinkingsdood. De trein arriveerde met een halfuur vertraging op zijn volgende halte, wat voor nogal wat boze reacties zorgde onder de passagiers. Zij koelden hun woede op een doofstomme vrouw die de ‘Vlaamse Leeuw’ zat te neuriën. Zij is thans ook blind.

Een meisje met een hazenlip kon een verstrooide politieman zijn dienstwapen ontfutselen

Een vrouw met mentale beperkingen drong te Lochristi een chic saunacomplex binnen. De naakte saunagasten vluchtten in dolle paniek de straat op, waarop Roemeense bouwvakkers hen terstond in een roestige camionette duwden. Het Gentse parket vermoedt dat de slachtoffers nu naar Oost-Europa worden getransporteerd, waar zij verkocht zullen worden als seksslaven. ‘Maar dat is nu eenmaal het risico dat je loopt als je sauna’s bezoekt’, verklaart parketwoordvoerster Patricia
Armagneau.

Om verder bloedvergieten te vermijden raadt minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (cdH) Vlamingen aan om hun feestdag binnenskamers te vieren en ramen en deuren stevig gesloten te houden.