Herman Van Rompuy is een patente krijger van de Europese ondergang. Kamermeisje Dialla Outissafna trachtte hem te bespringen, maar veroorzaakte een angstaanval bij de christendemocraat.

Van Rompuy ontgoochelt geil kamermeisje

Europees president Herman Van Rompuy heeft tijdens zijn recente verblijf in een New Yorks hotel ophef veroorzaakt. De frigide CD&V'er wou – of kon – niet ingaan op de avances van een geile kamermeid.

Diepe teleurstelling. Dat is wat kamermeisje Dialla Outissafna (51) overhoudt aan haar ontmoeting met Herman Van Rompuy. Na de recente G8-top verbleef de voorzitter van de Europese Raad één nacht in het New Yorkse Sofitel alvorens terug te keren naar zijn instortende Avondland. De Guinese kamermeid had gehoopt dan haar slag te slaan.

Op de foto’s en videobeelden van de vergadering der grootste industrielanden was haar al opgevallen dat de Europese president een bijzonder aantrekkelijk man is. ‘Zijn flonkerende looks waren me niet ontgaan. Met een beige pantalon en een vormeloze oranje trui benadrukte hij zijn atletische bouw. Een echte kanjer’, zwijmelt Outissafna. ‘Rumpy’s kaalkopje glimt van de viriliteit.’

Het scenario dat het kamermeisje uitdokterde, was simpel. Ze zou ervoor zorgen dat ze met hem alleen was in zijn hotelsuite. ‘Vervolgens zou ik me de kleren van het lijf rukken en hem bespringen. Ik rekende erop dat zijn geslachtsdeel wel in één van mijn vele lichaamsopeningen zou belanden. Dan zou ik gebeiteld zitten: een mooi verhaal om te verkopen aan de boulevardpers, eventueel een kind van één der machtigste mannen op aard en sowieso een leuke ervaring om nooit te vergeten’, vertelt Outissafna.

Helaas was de ervaring wel onvergetelijk, maar alleszins niet leuk. ‘Toen ik plotsklaps mijn borsten ontblootte en mijn boezem in zijn gezicht probeerde te duwen, deinsde Herman terug’, getuigt het kamermeisje. ‘Hij kromp ineen, dook weg in een hoekje en begon als een maniak op zijn duim te zuigen. De tranen biggelden over zijn wangen. Ik heb getracht hem te troosten, maar de donkere nabijheid van mijn spenen deed hem nog harder huilen. Het zware aroma van mijn feromonen sneed hem de adem af. Gekrenkt in mijn trots ben ik de kamer uit gestormd.’

Outissafna beraadt zich nu over juridische stappen tegen Van Rompuy. Het Amerikaanse gerecht is alvast een onderzoek gestart. ‘In de Verenigde Staten lachen ze niet met dergelijke zaken’, zegt Amerikakenner Pieter De Crem. ‘In een land waar abortus niet tot de normale geplogenheden behoort, heerst er groot respect voor geslachtelijke voortplanting. Dat Herman zijn impulsen niet kon bedwingen en van angst bijna door het raam gesprongen is, kan hem politiek zwaar aangerekend worden. Hij had op zijn minst geweld kunnen gebruiken om zijn eer te redden.’

Herman Van Rompuy:
‘Ik handelde als de koning van de ontkenning’

Van Rompuy, geflankeerd door vrouwlief Geertrui Windels, geeft toe dat hij op zijn minst hard in het kruis van Outissafna had moeten knijpen. ‘Ik versta dat Dialla wil dat ik naar de gevangenis ga. Mijn gedrag was ongepast. Meer nog, het was een morele fout’, erkent de christendemocraat, die onthulde dat hij zich bang en vernederd voelde doordat hij geen antwoord kon formuleren op de lichaamstaal van het kamermeisje. ‘Ik handelde als de koning van de ontkenning. Ik heb mijn afspraak met het Amerikaanse volk gemist door Dialla niet als een vuile, leugenachtige hoer te mismeesteren.’