Heel Twitter zag hoe Alexander De Croo heibel zocht met zichzelf over de ideologische herbronning van de Open Vld.

Onheilsprofeten opgetogen over Fukushima

Wat is er gebeurd toen u even niet oplette? Alexander De Croo ruziede met zichzelf, onheilsprofeten vieren dankzij Fukushima het einde van de wereld en een stalker publiceert de namen van zijn slachtoffers.

De CROO RUZIET MET ZICHZELF OP TWITTER
Alexander De Croo, voorzitter van de Open Vld, werd betrapt toen hij op Twitter een hoog oplopende discussie met zichzelf voerde over de nakende ideologische herbronning van zijn partij. Exact 26.846 followers waren er getuige van hoe De Croo een bittere woordenstrijd uitvocht. ‘Het was zo hevig dat we er geen woord tussen kregen’, treuren enkele criticasters die zich nu hopeloos genegeerd voelen.

ONHEILSPROFETEN OPGETOGEN OVER FUKUSHIMA
Wereldwijd laten onheilsprofeten de champagne knallen. Dat reactor 4 van de zwaar getroffen kerncentrale van Fukushima mogelijk het einde van de mensheid zal inluiden, wordt op euforie onthaald. ‘Ha! In 2012 gaat de wereld dan toch naar de kloten!’, juicht Harold Camping.

STALKER GOOIT NAAM SLACHTOFFERS ONLINE
Een Nederlandse stalker die een dozijn vrouwen lastigviel met brieven, sms’jes, hijgtelefoons en foto’s van zijn geslachtsdelen heeft de naam van al zijn slachtoffers op zijn blog gepubliceerd. ‘Als zij het recht niet in eigen handen nemen, doe ik het verdomme wel in hun plaats!’, vloekt de gefrustreerde man.

EINDE WERELD BEDREIGT OMZET DE PERSGROEP
Christian Van Thillo, CEO van De Persgroep, is niet enthousiast over het verdwijnen van alle aardse leven ten gevolge van de kernramp in Fukushima. ‘Prognoses wijzen uit dat de oplages van onze kranten in de aanloop naar de ramp fors zullen pieken. Daarna vrezen wij echter dat de omzet gevoelig zal terugvallen.’

JOS GHYSEN STALKT VROUW MET LOOPREKJE
In Hasselt zagen tientallen getuigen de 85-jarige Jos Ghysen met zijn looprekje over de straatstenen hobbelen in een wanhopige poging een jonge vrouw te achtervolgen. Daar de dame er een gezwinde tred op nahield, had zij niet in gaten dat ze gestalkt werd door de presentator op rust. Van de vermoeidheid zakte de geile grijsaard uiteindelijk in elkaar, waarop enkele tienermeisjes hem nog een gemene trap tussen de ribben kwamen geven.

KIJKCIJFERS KELDEREN DOOR BERICHTGEVING OPEN VLD
Hoe meer aandacht nieuwsprogramma’s besteden aan de Vlaamse liberalen, hoe minder kijkers zij overhouden. Dat blijkt uit, jawel, de jongste kijkcijfers. ‘Oef, het ligt dan toch niet aan ons’, zucht Bart Van Doorne, hoofdredacteur van het noodlijdende vtm-nieuws, opgelucht. ‘Gewoon onze camera’s minder richten op Sander, Quick en Maggie en alles komt in orde.’