De pijpmarathon van Hot Marijke (l.) wordt geboycot. Ter verdediging van Marijkes artistieke vrijheid bieden bekende Vlamingen aan mee aan allerlei pikken te zuigen. © Hot Marijke

Pijpende BV’s in de bres voor Hot Marijke

Heel wat Bekende Vlamingen tonen zich solidair met Hot Marijke, de bekende hoer die geen pijpmarathon mag organiseren. Onder andere Natalia, Jacky Lafon en Christoff beloven hun fans oraal te bevredigen.

Jacky Lafon:
‘Ik zie er intelligenter uit wanneer ik met mijn lippen rond een erectie hang’

Hot Marijke was van plan om komend weekend honderden penissen in haar mond te nemen op de beurs Erolife, maar daar heeft de Antwerpse politie een stokje voor gestoken. De flikken vreesden dat een en ander zou leiden tot ontucht.

‘Dat vind ik dus bullshit!’, reageert Natalia Druyts bitsig als ze het nieuws verneemt. ‘Dit komt neer op een beroepsverbod voor Marijke, die net zoveel recht heeft om haar talenten uit te spelen als ik.’

De zangeres is zo verontwaardigd dat ze overweegt om haar eerstvolgende show te onderbreken voor een uitgebreide fellatio. ‘Dat zou de band met haar mannelijke fans versterken’, denkt manager Bob Savenberg. ‘Ook is al aangetoond dat sperma heilzaam is voor de stembanden, waardoor een pijpsessie een therapeutisch nut heeft. Laat ons voorts niet vergeten dat Natalia geen domme dingen kan zeggen wanneer er een penis in haar gouden strotje zit.’

Ook actrice Jacky Lafon, vooral bekend van haar rol als Zatte Rita in de tv-soap Familie, steunt Hot Marijke. ‘Zoals u weet, ben ik maatschappelijk zeer geëngageerd. Op mijn volgende ontmoeting met verschoppelingen zal ik hen allemaal een orale beurt geven, het maakt me niet uit of het gaat om autisten, comapatiënten of Cliniclowns. Uit solidariteit moeten wij onze mond wijd opensperren.’

Lafon betwist dat zo’n pijpmarathon een uitgekiende carrièrezet is. ‘Al haal ik er zelf natuurlijk voordeel uit’, erkent de actrice. ‘Mijn man heeft al vaak gezegd dat ik er intelligenter uitzie wanneer ik met mijn lippen rond een erectie hang. En ik grijp elke kans om te bewijzen dat ik geen achterlijk rund ben.’ Dat Lafon er ooit in geslaagd is om haar eigen foef kwijt te spelen wijt ze aan verstrooidheid.

Het initiatief van Lafon en Druyts krijgt navolging van charmezanger Christoff. Ook hij wil uit protest enkele emmers zaad in zijn mond laten vloeien. De crooner, van wie bekend is dat hij een stijve piemel prefereert boven een sappige kut, zal een nieuwe invulling geven aan zijn hit ‘’t Is weer tijd voor de polonaise‘.

‘Het is wel een beetje problematisch dat Christoffs eerstvolgende optreden plaatsvindt in een rusthuis in Erpe-Mere’, zegt manager Gino Moerman. ‘Mogelijk zal een groot deel van het mannelijke publiek zijn fluit niet meer recht krijgen. Daarom verspreiden wij nu flyers in homobars en studentencafés. Je weet nooit dat een groepje studenten zich voor de grap wil laten afzuigen door een afgeborstelde schlagerzanger.’

Societyfiguur Sam Gooris wou eveneens een bijdrage leveren aan de protestacties van zijn collega’s. ‘Maar dan wel niet door aan andere venten hun spel te lurken. (walgt) Binnenkort opent mijn vrouw Kelly (Pfaff, nvdr) een nieuwe verlieslatende boetiek en ik heb haar voorgesteld om een befmarathon te organiseren. Helaas heeft de politie dat verboden omdat ze vermoedden dat ik zwakzinnig ben en misbruikt word’, vertelt Gooris, die het evenement sowieso moest afblazen doordat hij thuis van de trap viel. Ook kreeg hij op onverklaarbare wijze splinters van een slaghout in zijn oogbal.

Hot Marijke vindt alle steunbetuigingen sympathiek, maar hoopt wel dat de BV’s hun initiatief een beetje stijlvol houden. ‘Alles wordt meteen zo platvloers tegenwoordig en daar kan ik niet goed tegen’, aldus de prostituee.