Zowel bij de tandarts, de toiletdames, de kapper als de moeder van DSK zijn lichaamssappen gevonden.

Lichaamssappen DSK duiken overal op

Sinds Amerikaanse speurders sporen van sperma van de voormalige IMF-baas Dominique Strauss-Kahn hebben gevonden in zijn New Yorkse hotelkamer hebben gevonden, duiken zijn lichaamssappen overal op.

Als er in deze barre beurstijden iets is dat geld oplevert, dan zijn het wel lichaamssappen van DSK. Overal in New York stappen vrouwen met zijn sappen in de hand naar de politie, een schadeclaim wegens vermeende aanranding in de andere hand.

Zo beschuldigen drie toiletdames van het IMF ervan dat hij hen heeft lastig gevallen. De dames willen dat bewijzen met lichaamssappen die ze in de wc’s hebben gevonden.

Ook de tandarts van Dominique Strauss-Kahn dient klacht in. “Ik heb een bekertje waarin lichaamssap van mijnheer Strauss-Kahn te vinden zijn. Als de politie het onderzoek ten gronde voert, zullen ze zien hoe hij als een beest te keer is gegaan in mijn tandartsstoel. Ook in het ‘spuugbakje’ zullen fracties van lichaamssappen terug te vinden zijn.”

Ook een kapster uit Washington stapte naar de politie. Haar advocaat geeft toe dat haren strictu sensu niet als lichaamssappen kunnen worden beschouwd. Maar haarspray is wel een vloeibare substantie. “We zullen de rechtbank er weten te van overtuigen dat sappen gevonden op lichaamseigen elementen van voornoemd individu ook als lichaamssappen moeten worden erkend.” Naar eigen zeggen is de kapster nog steeds bijzonder onder de indruk van de handtastelijkheden.

Het filiaal van Starbucks op de luchthaven JFK, waar DSK vlak voor hij het land wilde verlaten nog snel een koffie ging drinken, is voor onbepaalde tijd gesloten. De directie verplicht de personeelsleden een beker te vinden die DSK er gebruikte. Men vermoedt ook daarin lichaamssappen aan te treffen. Bij lottrekking zal dan een Starbucks-medewerkster worden aangeduid die klacht mag indienen bij het gerecht, al kan het ook de employee of the month van mei worden. De opbrengst van de burgerlijke partij-stelling zal tussen alle werknemers worden verdeeld. Het vinden van de beker zou geen al te groot probleem mogen zijn, want DSK is één van de weinige klanten die van Frappucino’s -een soort koude koffie- houdt.

De moeder van DSK laat weten dat in haar huis ook lichaamssappen van haar zoon te vinden zijn. Maar ze blijft wel in zijn onschuld geloven. “Ik ken onze Dominique, beetje plagen, beetje teasen, maar lichaamssappen verliezen op een ander. Dat nooit. Hij heeft het alleszins niet van mij geleerd.”

President Sarkozy, die net zijn lichaamssappen formeel heeft overgemaakt aan de baarmoeder van Carla Bruni, weigert commentaar te geven op de hele zaak. ‘De media zetten Dominique Strauss-Kahn al genoeg te kijk, zeker als zijn lichaamssappen nu al uitlekken op twitter’, zei Sarkozy. Ik kan alleen maar bevestigen dat ik nog nooit een lichaamssap van Dominique van dichtbij gezien heb.’