Frank Molnar herinnert Vlaanderen aan het feit dat hij bestaat. Helaas.

Frank Molnar laat weten dat hij nog leeft

Franky Charlotte Molnar, die zich liever Frank laat noemen, leeft nog altijd. Dat maakte de D-lijst-BV zelf bekend met een persbericht waarin hij niet echt iets belangrijks te zeggen had.

Molnar laat weten dat hij met ‘meerdere projecten’ bezig is die allemaal even oninteressant klinken. Het gaat volgens hem ‘niet om een comeback’. Maar goed ook, want daar zat iemand op te wachten. Desalniettemin verkeert de gewezen presentator in goede gezondheid en werkt hij aan een autobiografie die hij ‘niet zelf zal schrijven’.

Molnar werd min of meer bekend bij tv-kijkend Vlaanderen als deelnemer aan de eerste Big Brother. Dat programma startte in 2000 in Vlaanderen de trend van een type tv-show waarin men mensen selecteert met een lage intelligentie en hen vervolgens voor het amusement van de kijker vernedert.

Met het programma werd Frank één van de allereerste Bekende Vlamingen die hun bekendheid niet aan talent, hard werk of vernuft te danken hadden.

Later mocht Molnar kostbare schermtijd opvullen met zijn eigen programma, een derivaat van het bedenkelijke Jackass, dat zich agressief bleef richten op de laagste gemene deler. Daarna teisterde hij ook het scherm met een programma over games.

Er komt ook een autobiografie die hij niet zelf zal schrijven

In 2010 werd hij aan de deur gezet door zijn productiehuis T.Vgas, nadat hij had gelogen over een carrièrezet van zijn vrouw, Jess Donckers, die hem een jaar later ook buiten gooide. Sindsdien bleef het stil rond de beunhaas, en Vlaanderen probeerde rustig te doen alsof Molnar nooit bestaan had. Die illusie is nu jammer genoeg doorprikt.